Εισαγωγείς των προϊόντων Banner από το 1997
Η μπαταρία είναι η καρδιά του αυτοκινήτου. Πηγή ενέργειας για την εκκίνηση αλλά και την επαγρύπνηση των οργάνων κάθε οχήματος.
Η Banner, με τη μακρόχρονη εμπειρία της και με συνεχείς καινοτομικές πρωτοβουλίες, παράγει μπαταρίες υψηλής ποιότητος και εγγυάται αξιόπιστη λειτουργία.
Η πρώτη τοποθέτηση των μπαταριών Banner σε πολλά καινούρια αυτοκίνητα, αποδεικνύει ξεκάθαρα πως δεν υπάρχουν ενδοιασμοί στην επιλογή των προϊόντων της.

Είμαστε συνεργάτες της Banner και εισαγωγείς των προϊόντων της από το 1997. Συνεργαζόμαστε με πολλούς επαγγελματίες στη Θεσσαλία και στην ευρύτερη περιοχή.
Η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και ο σεβασμός του πελάτη, μας καθιέρωσαν ως μια από τις πλέον ευέλικτες επιχειρήσεις στο χώρο με σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων.

Επισκεφτείτε την ενότητα "Μπαταρίες" για να πληροφορηθείτε για τα προϊόντα που εισάγουμε και διαθέτουμε στην ελληνική αγορά και την ενότητα "οδηγίες" για τεχνικές συμβουλές, τόσο για την μπαταρία, όσο και για το αυτοκίνητο γενικότερα. Επίσης για να βρείτε τον τύπο μπαταρίας που ενδείκνυται για το δικό σας αυτοκίνητο, θα διευκολυνθείτε από την αναζήτηση προϊόντος της Banner.